Pagina's

Mijn lijst met blogs

donderdag 30 juni 2011

Meerhovendag 2011: Go!!







Na een klein akkefietje aan het begin van de dag ( mensen hadden hun kraam op een deel van mijn kraam opgebouwd, tja nummers en namen lezen is klaarblijkelijk niet voor iedereen weggelegd) de kramen opgebouwd.

Ik stond met mijn spullen tussen 2 vriendinnen die speelgoed en boeken verkochten. Achteraf gezien hadden we beter het 2ehandsspul op 1 kraam kunnen zetten en mijn nieuwe spullen op de andere kraam.
Het liep bij mij namelijk voor geen meter :-(
Gelukkig wel de kraam eruit kunnen halen en nog een klein beetje winst, maar verder viel de verkoop een beetje tegen.

Wel heel gezellig druk de hele tijd, redelijk tot goed weer en heel heel veel mensen die kaartjes meenamen en aangaven dat ze mijn zeepkettingen supermooi vonden. Leuk om te horen natuurlijk, maar vooralsnog zet dat geen zoden aan de dijk.

Binnenkort heb ik naar aanleiding van de Meerhovendag wel een afspraak bij de bibliotheek. We bespreken dan mogelijkheden voor wat betreft het geven van workshops. Dat zou natuurlijk ontzettende leuk zijn.

Ook maak ik deze week wat voorbeelden van mini zeepkettingen voor iemand die interesse had in huwelijkskadootjes. Kortom, genoeg werk aan de winkel!


zaterdag 25 juni 2011

Meerhovendag 2011 - Ready, Set....

Klaar voor de Luikse Markt!
Heeft deze week nog wel bloed, zweet en tranen gekost om alles op tijd af te krijgen.
Resultaat mag er zijn : 23 spiksplinternieuwe zeepkettingen en ongeveer 50 stukken zeep ( van blote dames tot superschattige babyrompertjes :-)

Iemand zin in opruimen?


aardbei, kokos, ylang ylang, aloe vera, orchidee, hot apple pie, grapefruit en nag champa.
Huis ruikt YUMMY!!

zaterdag 18 juni 2011

Meerhovendag 2011 - voorbereiding

Over 1 week ( zondag 26 juni ) sta ik weer op de Luikse markt in Meerhoven.
De zeepkettingen heb ik in de loop van de weken allemaal verkocht, dus moest ik aan de bak om op tijd een nieuwe voorraad te hebben. De komende avonden staan dus weer in het teken van zeep, zeep en nog einmal zeep :-)

to-do-lijstje dat alleen maar langer wordt
Verder nog wat nieuwe ijsjes en andere zomerse zeepstukken gemaakt, want het thema van de producten is.....ZOMER!
Aardbei en Marsepein voor superzoete meisjes


Cool Water Calendula, heerlijk verfrissende massagebar voor na een lange, luie stranddag
De Meerhovendag wordt dit jaar voor de 10e keer gehouden en is altijd erg gezellig.
Zondag 26 juni 2011 kun je vanaf 10:00 heerlijk struinen langs 150 kramen, genieten van muziek en hopelijk van de zon.
Ik zeg, tot volgende week zondag!!!


donderdag 9 juni 2011

Malle Mallen Maken

Voor het eerst Silli Creations gebruikt ( soort pasta om zelf mallen mee te maken), is redelijk goed gegaan. Bij 1 mal ( die van het flesje) zit 1 klein gaatje. Hoop dat ik die op de een of andere manier nog kan dichten.





maandag 6 juni 2011

Ca'savio, Italia

Voor het eerst naar een camping en gelijk met z'n zessen in een stacaravan. Hoe zou dat bevallen?
Heerlijk. De caravan was redelijk ruim, gloedjenieuw en prima verzorgd door Roan Comfort Holidays ( via D-reizen geboekt en daarna baggerservice van hen gekregen, maar Roan maakte dat weer helemaal goed)





niet in dezelfde kleuren, maar wel zelfde indeling, voldoende ruimte dus. Wel echt de veranda nodig.

De camping was enorm ( 1500 plaatsen) en was nu voor maar 10% gevuld. In het hoogseizoen zul je ons daar niet terug zien, maar nu was het geweldig. Super zwembad met piratenschip en het strand op nog geen 100 meter! De speeltuin was ook een groot succes bij de kinderen. Het was bijna jammer dat we ook nog wat uitstapjes wilden doen :-)
Je kunt heel makkelijk naar Venetie ( 35 min met de boot) en dat vonden we echt de moeite waard ( ga nooit in het weekend en probeer zo vroeg of zo laat mogelijk er te zijn, drommen, drommen toeristen)



1 dag slecht weer gehad, maar daar hadden we een uitstapje voor bedacht. 2 uur heen in de auto naar Triest, hapje eten en daarna ruim 1 uur onder de grond een erg diepe grot in. 500 treden naar beneden en 500 treden weer naar boven. Iedereen stond bij de terugtocht bij iedere bocht te hijgen, maar Tim en Mara liepen vrolijk door. Alle 500 treden omhoog hebben ze zelf gelopen! en daarna weer 2 uur terug met kinderen in een diepe slaap :-) Dag erna wel enorme spierpijn gehad. Kon bijna mijn strandhanddoek niet afkomen ( goh, wat vervelend)

We hebben genoten van een heerlijke vakantie met veel strand, zwembad en relaxen, afgewisseld met uitstapjes naar Venetie, aquarium, Murano & Burano en een dagje Triest.

Ciao

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...