Pagina's

Mijn lijst met blogs

zaterdag 3 december 2011

Hier zijn ze weer + winactie

In deze donkere dagen voor Sinterklaas en Kerst verschijnen er weer prachtige en reusachtige exemplaren op de Facebook-pagina van Ronald Herregraven.


Geen idee waar ik het over heb? Boobies natuurlijk! (post: Show me the boobies!)

Vanochtend dus maar weer eens mijn eigen Memmen, jopen, kneiters, bloemkolen, meloenen, hangers, prammen, jetsers, knijters, koplampen, bumpers, bos hout, 'n paar beste, twee pluspunten, ogen; 'wat heb je mooie ogen', spiegeleieren, prammen, toeters, spenen, miepers, units, velgen, doppen, noppen, knoppen (met dank aan een FacebookFriend van Ronald voor deze literaire bijdrage) het wereldwijdeweb op geslingerd. 


met cool t-shirt


Naar aanleiding van de 1e post over Ronald en zijn opmerkelijke alternatieve medicijn tegen chemo-ellende, heb ik een mooie, anonieme bijdrage mogen ontvangen. Uiteraard is deze te bewonderen geweest op het boobies prikbord.


Eerlijk gezegd had ik wel meer medewerking verwacht van dames. Ik vond het zelf behoorlijk bevrijdend en cool om mijn eigen...vult u maar aan... terug te zien.
Daarom een nieuwe oproep en deze keer valt er iets te winnen! Namelijk een supercool, heerlijk zittend met perfecte pasvorm No Guts No Glory-shirt. (mt M)


Wat moet je doen?

  • Trek je mooiste bh of v-hals shirt aan
  • Strike a pose
  • Flits, flits met je camera
  • Stuur je foto door naar kralencocktail@gmail.com
Foto's worden anoniem op het prikbord geplaatst, dus kleine moeite, groot plezier.In dit geval ook nog eens een bijdrage voor de wetenschap ;-)

De mooiste, leukste, coolste foto krijgt een t-shirt toegestuurd. Inzenden kan tot 31 december 2011)
show me the boobies :-)Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...