Pagina's

Mijn lijst met blogs

zondag 13 maart 2011

Hobbymarkt Veldhoven

Alles staat thuis klaar
Laat de klanten maar komen!

Vandaag van 10:00 tot 16:00 uur gestaan op de Hobbymarkt in Veldhoven. Het was de eerste keer dat ik bij deze markt een kraampje had. De kosten van de kraam waren erg laag ( 11 euro in totaal), maar altijd even afwachten of je wel wat kunt verdienen.

Het kwam maar erg langzaam op gang en de mensen die kwamen behoorden niet echt tot mijn doelgroep. Toch veel belangstelling gehad en mensen die het allemaal erg mooi, leuk en vooral heerlijk vonden ruiken. Mijn visitekaartjes vonden gretig aftrek en ik heb goede hoop dat hier minimaal 1 a 2 workshops uit voort zullen vloeien.
De hele familie is ook nog even gekomen en hebben de omzet weer wat opgekrikt ( bedankt schoonmoeder :-) Vanaf 13:00 uur liep het allemaal wat beter en uiteindelijk heb ik de kraam er ruim uitgehaald. Niet zo'n succes als de voorgaande markten, maar toch mag ik niet klagen ( er waren ook kramen bij waar helemaal niets gekocht werd)
De grabbelton die ik had staan ( 0,50 en dan grabbelen voor zeepjes, armbandjes en kettingen) was een groot succes. Geen grote omzet, maar wel drukte voor mijn kraam wat weer andere mensen aantrekt.

Al met al een geslaagde zondag.
Thuis heeft Martin de hele dag staan kokkerellen, dus kregen we overheerlijke sukadelapjes in wijnsaus.
Dadelijk maar met de voetjes omhoog en lekker een filmpje aanzetten ( of wat afleveringen Glee kijken, altijd leuk)

1 opmerking:

  1. Hi Karin,

    Jammer dat ik niet kon komen door een ander uitje.
    Jouw schoonmoeder heeft goed ingekocht voor mijn schoonmoeder, de zwart-witte zeepjes zijn hartstikke mooi. volgend weekend gaan de zeepjes richting Middelburg, ik denk dat Henny er heel blij mee zal zijn!

    Groetjes van je schoonzus

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...