Pagina's

Mijn lijst met blogs

donderdag 24 februari 2011

Unstoppable

Unstoppable ( met Denzel Washington)We hadden behoefte aan een spannende, actiefilm op een druilerige zaterdagavond. De keuze viel op Unstoppable. Tony Scott heeft in het verleden toch behoorlijk wat goede films gemaakt ( bijv: Enemy of the State met Will Smith), kon niet verkeerd dus.
Zeker niet na het lezen van onderstaande beschrijving

Een op hol geslagen 800 meter lange goederentrein met aan boord brandbare vloeistoffen en giftige chemicaliƫn raast op een grote stad af. Het spoorwegbedrijf werkt koortsachtig samen met het personeel en ingenieurs om de trein te stoppen. Een machinist (Denzel Washington) en een conducteur (Chris Pine) besluiten de trein na te jagen in een aparte locomotief voordat deze ontspoort in een bocht en de giftige lading de complete stad zal verwoesten.

Toch jammer dat dan de ene helft van de film ( de op hol geslagen trein) erg spannend is en de andere helft ( machinist en conducteur in een andere trein) dodelijk saai is. Het contrast tussen beide gedeeltes was veel te groot. Je gaat van een achtbaan adrenaline-rush naar koffie bij de schoonouders in minder dan 1 seconde ( En dat laatste is vaak nog enerverender :-)
Het laatste stuk haalt de film nog wel wat op, maar we hadden het toch spannender verwacht. Het verhaal laat het ook wel toe om er een nagelbijter van 1,5 uur van te maken, maar dat is niet gelukt helaas.

Zeker aan te raden voor een avondje lui op de bank, als je maar geen meesterlijke film verwacht.

..............................................................................................................................................................

Tijdje terug weer meegedaan aan een Dit of Dat ( iemand biedt 2 zelfgemaakte items aan, daar 1 van kiezen en zelf 2 nieuwe zelfgemaakte items uitkiezen)
Erg leuk om zo weer wat nieuwe spullen te krijgen en uit te proberen.
Ik heb gekozen voor 2 zoutzepen


Lila met Lavendelgeur en Oranje met Sinaasappelgeur
In deze zepen zit een hoog zoutgehalte waardoor deze zeep wat grover van structuur is ( geen scrub) en je huid heerlijk zacht achterlaat. De lila is al in gebruik en de oranje moet nog maar even wachten ( tot koninginnedag ofzo)

Karin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...