Pagina's

Mijn lijst met blogs

maandag 6 juni 2011

Ca'savio, Italia

Voor het eerst naar een camping en gelijk met z'n zessen in een stacaravan. Hoe zou dat bevallen?
Heerlijk. De caravan was redelijk ruim, gloedjenieuw en prima verzorgd door Roan Comfort Holidays ( via D-reizen geboekt en daarna baggerservice van hen gekregen, maar Roan maakte dat weer helemaal goed)

niet in dezelfde kleuren, maar wel zelfde indeling, voldoende ruimte dus. Wel echt de veranda nodig.

De camping was enorm ( 1500 plaatsen) en was nu voor maar 10% gevuld. In het hoogseizoen zul je ons daar niet terug zien, maar nu was het geweldig. Super zwembad met piratenschip en het strand op nog geen 100 meter! De speeltuin was ook een groot succes bij de kinderen. Het was bijna jammer dat we ook nog wat uitstapjes wilden doen :-)
Je kunt heel makkelijk naar Venetie ( 35 min met de boot) en dat vonden we echt de moeite waard ( ga nooit in het weekend en probeer zo vroeg of zo laat mogelijk er te zijn, drommen, drommen toeristen)1 dag slecht weer gehad, maar daar hadden we een uitstapje voor bedacht. 2 uur heen in de auto naar Triest, hapje eten en daarna ruim 1 uur onder de grond een erg diepe grot in. 500 treden naar beneden en 500 treden weer naar boven. Iedereen stond bij de terugtocht bij iedere bocht te hijgen, maar Tim en Mara liepen vrolijk door. Alle 500 treden omhoog hebben ze zelf gelopen! en daarna weer 2 uur terug met kinderen in een diepe slaap :-) Dag erna wel enorme spierpijn gehad. Kon bijna mijn strandhanddoek niet afkomen ( goh, wat vervelend)

We hebben genoten van een heerlijke vakantie met veel strand, zwembad en relaxen, afgewisseld met uitstapjes naar Venetie, aquarium, Murano & Burano en een dagje Triest.

Ciao

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...